Jos eilinen päivä ei oikein mukavalta tuntunut, kun piti tuota suolistoa tyhjentää, tämän päivän kuvauksia varten. Nyt se on ohi sekä sairalassa käynti. Siellä meni kaikki hyvin ja yllätys yllätys aikataulu piti paikkansa. Verikokeisiin jouduin odottelemaan, mutta röntgen puolella pääsin melkein heti sisälle.

Aamulla klo 6.20 suuntasin auton nokan kohti Seinäjokea. Aikaisin kun lähtee niin aikaisin myös pääsee pois ! Tämä piti kyllä paikkansa. Kävin kahviossa juomassa limut+munkin. Kahvia en tohtinut juoda, ajatellen tuota tyhjää vatsaani. Mutta jotakin piti saada, hm hm hyvältä maistui uunituoreet lämpöiset munkit, oli vielä oikein sopivan kokoinen..

Minun piti katsella kullanväristä kuusennauhaa , en siis ole noin sekaisin, tiedän että joulu on mennyt. Mutta me tarvittaisiin kihlajaisiin sitä. Kävin yhden pikkuputiikin oven takana, aukeni vasta klo. 10 ja mun olis pitänyt odottaa 40 min. Kävelin siitä Anttilaan ja siellä ei tietenkään ollut kullanväristä, muita värejä, ostin jotakin kultanauhaa. No se ei oikein ollut passeli siihen jutskaan mihinkä sitä hain. Pitänee soitella sukulaiset läpi, jos täältä en sitä löydä. Voitais  vaikka vain lainata 2-3 metrin pätkän, kun se ei rikki siinä mene, jotenka voisin palauttaa nauhan takaisin juhlien jälkeen. Laittelen kuvaa sitten kun jutska on valmis ja kihlajaiset ohi.

Lumisesta maisemasta voin laittaa kuvia:

JOULUKORTIIN AIHETTA, PIANHAN SE TAAS ON AIKA NIITÄ RUVETA VÄSÄILEMÄÄN.

MYÖS TÄSSÄ:

TÄSSÄ AURATTU P-PAIKKOJA, ETTÄ POHJAT VARMASTI OLISIVAT KOVIA AUTOILLE.

Näitä on vähän siellä sun täällä tuota meidän talon lähellä.

Torstaina tuli WofJ uusia leimasimia:

   

Nämä kaksi alimmaista on Paperinauhasta.

Tuosta kissileimasta kokeilin tehdä kortin, käytin ainoastaan DistrissInk- värejä.Laitoin myös uudet perhoset. En tiedä olisiko noita kissoja pitänyt jotenkin värittää.

  

Kiva toi perhosleikkuri.