Eilen lähdimme kohti Vaasaa, otimme nuoremman pojan raksalta mukaan. Kävin samalla kerralla Jyskissä ostamassa tulevaa vauvaa varten pinnasänkyyn; patjan, lakanat, peiton, froteesuojan. Löysimme  sieltä Baden Baden tuoleihin uudet patjat. Ei vielä tänään kokeillut, tein oikein TYÖTÄ, käsikin on aivan "poikki".
Uudelle vauvalle oli ostettu tälläset vaunut, kyllä oli kätevä lykkiä ja kääntyivät hienosti. En olis uskonut että voivat olla noin hyvät.
1582620.jpg
Kyllä mumman ja paapan kelpaa lykkiä vaavia, odottaa vain kärsivällisesti että tulis kesäkuu puoliväli.

Tänään siivosin SIIS NIIN MAAN PERUSTEELLISEN SIIVOUKSEN meidän huvimajassa. Olin siinä työttä n. 7. h. Oon nyt aivan loppu. Otin vielä illalla muutaman kuvan. Mutta ettehän siitä näe kuinka siistiä nyt on. Pesin ikkunat sisältä, vaihdoin verhot, kaikki pesin mikä irti lähti, nekin jotka eivät irti lähteneet pestiin  tai imuroitiin.Tässä meidän huvimaja, jota kutsun meidän mökiksi, se on niin iso, että mahtuu sohva, korituolit, puutarharyhmä, grilli ja vähän ylimääräistäkin. Ostin sinne uuden keittimen, pannu oli mennyt talvella rikki.Pitäisikö huomenna pitää huvilakauden avajaiset?????? Jos on kylmä, sinne saa lämpöä, kun vain malttaa panna virran pyörimään,katossa sellanen lämmitin.
1582623.jpg

Ei kovin selvä, sen verran pilvinen ilma. Seinässä on se tervetulojuttu, rappusten edessä kivistä tehty "veranta" lampaille ja lehmälle (savia)
Tässä kuvaa sisältä:
1582626.jpg

1582628.jpg
Tässä nurkkauksessa sösimet, niinkuin täällä sanotaan. Ostin nuo purnukat ja kiinnitys jutskan Ikeasta. On kätevä, sais vain olla kaksi tota ylempää.
1582629.jpg
Grillikin mahtuu sisälle, ovi kyllä pitää olla auki, sen verran käryä ja savua siitä tulee.
1582631.jpg
Siinä leposohva, jossa saa isäntäkin leputtaa selkäänsä, tietenkin myöskin minä.
1582633.jpg
Tässä nurkassa on tosi vanha puinen tynnyri, ei se sellanen silti oo, siinä on puiset vanteet pitämässä sitä kasassa. Panin siihen tekokukan, körttipariskunnan, ja tuossa savikulhon  alla on pöntössä reikä, ei kovin suuri. En tiedä mikä siitä puuttuu. Ei kovin selvä kuva. Vasemmalla roikkuu pari peliä.
Näin sitten meni taas tämäkin päivä nopsaan.