Mitenkä toi otsikon keksiminen on niiiin vaikeaa ??? Vai onko se muille sitä ollenkaan ? Nytkin tää päivä on mennyt nopsaa vauhtia, mutta en tiedä onko tässä mitään "tapahtunut" sellaista että kannattais kirjoitella . No kävi mulla pari vierasta ja rupateltua tuli sekä maailmaa parannettua, eduskuntaa myöden !!! En tiedä tuliko sen paremmaksi siellä Arkadianmäellä. Kinataan jostakin "loikkausajatuksesta", hm hm puhutaan kun ei kait ole muuta puhuttavaa (töitä). No olkoon niin tai näin meidän mielet ainakin helpottuivat kovasti.

Heinikan Heini soitteli, kun olin lähettänyt jotakin viestiä hänelle, oli paras tarttua luuriin ja kysyä suoraan mitä mä oikein tarkoitan. Olin lähettänyt joitakin kuvia, eikä siellä päässä näkynyt sellaisia ollenkaan. Paha siinä oli ymmärtää, kun ruutu oli valkoinen !!! Onneksi tässäkin tapauksessa puhuminen selkeytti kummasti asioita, kiitos Heini !!

Olen muuten saanut tehtyä pojan sukat valmiiksi ja nyt on menossa se limenvihreä ....ihanuus=sukat. Pojan morseimelle olen jo ennemmin tehnyt sukat, niistä oli varmasti kuvaa jo aiemmin, tässä pojan sukat (7.veikka lankaa )

    

Tyytyväinen olen kun olen saanut muutakin tehtyä kuin vain kortteja. Eihän noissa sukisssa niin hirmuisen kauan mene, mutta kun tää korttiosasto vetää kuin magneetti puoleensa