Vielä on muutama päivä ennenkuin kuukausi vaihtuu joulukuuksi. Silloin monessa lapsiperheissä alkaa jännittävä odotus ja piiiiiiiiiiitkääääääääääääää !!!!!
Mitenkä se pienenä olikin aika niiin piiiiitkäää, nyt ei tahdo millään meinata uskoa kun allakan kääntää että siinä lukee joulukuu. Eihän sitä joulua niin odota kuin lapset. Mutta on se meille ainakin aivan uutta, nyt saamme katsella lahjoja kahdelle tytölle, lastenlapsellemme. Kun he varttuvat vähäsen vielä , niin varmasti hekin alkavat odottaa joulua eritavalla mitä nyt.
Päivällä kävin lähetyskirpun "osastoani" järjestelemässä, ja laitoin sinne uuttakin tavaraa, jota oli melkoisesti tullut, suuret kiitokset kaikille lahjoittajille (jos vaikka joku P:jokin lukee tätä). Kyllä tavaraa oli niin ettei meinannut edes kaikille löytää hyvää paikkaa, väkisinkin joku jäi toisen taakse. Mutta onneksi asiakkaat uskaltavat katsella ja ottaa käteensä, näkee tavaran aivan erilailla.Ensi viikon perjantaina meillä on joulunavaus, silloin kaikki jotka poikkeavat kirppuun saavat joulupuuroa+sekahedelmäkeittoa. Itse menen myöskin jollakin tavalla, voisko sanoa pienellä panoksella töihin, myyn arpoja. Voitot ovat tosi mahtavia.
Niitäkin ovat monet tuoneet, on pientä ja isoa, yhdistellään tavaroita mm. koriin, näitä isoja on muutama voitto ja loput ovat pienempiä, minusta nekin suuria ja ihania.
Jos joku teistä on liikkeellä vaikka Seinäjoella poiketkaa Peräseinäjoella, matka ei ole kuin 30 km., kurkkaamaan ja katselemaan jos vaikka löytyis jotakin ostettavaa.
Illan suussa leimailin leimoilla jotka tulivat tänään Paperinauhasta ja Mihannalta. Pian niitä saa jo väritellä, leimasinmuste on nopeaa kuivuvaa. Laitan tähän muutaman leimasimen kuvan ja loput te tiedätte missä ne ovat.
2097212.jpg
Tää minusta oli niin suloinen.Voi käyttää moneen kortteihin mm. löytää onnenavaimen, löytää rakkaudenavaimen, löytää joulunavaimen jne.
2097216.jpg
Samoin tätä, lämmintä juomaa tarvitaan jopa kesälläkin (ainakin Suomen kesässä)
2097219.jpg
Villi ja Vapaa- meininki päällä !!!
2097220.jpg

2097221.jpg
Tätä leimasinta pitää heti käyttää, harvoin sitä lumiukkoa kesällä näkee ???