Niin se on tosiaan siivous kostautui tänään. Illalla ( eilen )  linkkasin sänkyyn ja nukahdin ihme ja kumma nopeasti vaikka jalkaa sekä selkää porotti. Keskellä yötä heräsin selän jäykkyyteen, ei kuin sängyssä veryttelemään. Aamulla päätä särki takaraivosta, leikkaushaavasta toiseen korvalehteen asti.

Yritin syödä jotakin, mutta eihän siitä mitään tullut. Sillä välin päänsärky oli noussut silmän kohdalle, elikkä oli migreeniä. Tabu suuhun ja nukkumaan. Heräsin vasta pitkälti iltapäivällä. Näin iltaa tullessa olo on parempi ja tein tuossa pari korttia. Oli tosi kiva työskennellä, kun tavarat olivat mukamas paremmassa paikoissa. Olivat jotenkin "tärkeys" järjestyksessä .

Pystyin äsken jo syömäänkin kevyttä ruokaa, hm hm jonka kultani oli valmistanut.

Onneksi nyt ei tartte mitään kopioida, valo vilkkuu tulostimessa, tyhjä kasetti. Mieheni menee sen täyttämään huomenna, kun on menossa lääkäriin (  katolta pudotuksen ) jälkitarkastukseen. Tuo mustekasetin täyttö tulee paljon halvemmaksi kuin ostaa joka kerta uuden kasetin)

Tässä kortit jotka tein:

 

Pohjapaperi: Tim Holz

Leimaväri:ruskea, vähän mennyt yli reunojen :=(

Koristereuna: MS-leikkuri

Nuo kukat, varsinkin tuonne yläreunalle mun oli pakko laittaa, tuli pienoinen moka .

 

Värinä musta, Paperi jotakin ???, kulmissa tarrakulmat, vihreä, ei näy oikein kuvassa, tosin murrettu vihreä.

Reunakoriste: MS- leikkuri.

Molemmissa korteissa leima on : Kort & Godt.

Tein uudemmista Magnoleista ja kortin:

   

Kukkija panin kerrankin oikein kunnolla. Koristepaperina toi valkonen, joka näkyykin, mutta toisesta paperista ei näy kuin Tildan pään yllä vähäsen. Oikein nauratti itseänikin, mitä sitä yleensä laittoi ollenkaan.

Mutta kun halusin kunnon kukkakaaren, niin siinä peittyi mikä peittyi.  Tildan väritin Derwent väreillä. Valkoiset lehdet tein MS-leikkurilla, tuossa aivan alareunassa nuo heteet, otin yhdestä kynttilämansetista.

Tekstileima&nauha ovat Paperinauhasta. Tein vain ruusukkeen,  leimalla,  tuohon tekstin keskelle.

Nyt tuossa pöydällä on kokeilu, taas kerran. Voitte sitten odottaa ihan minkänäköisen kortin vaan, kun saan sen valmiiksi. Intoa ainakin vielä riittää, jos vaikka jatkais kortin teolla, vai menisikö sukankutimen luo.??