Olin iltapäivällä istuttamassa joitakin kukkia purkkeihin. Lämmin toisaalta oli vaikkakin tuuli jonkin verran. Laittelin niitä miniminiorvokkeja purkkeihin, tässä niistä kuva:

Katsotaan jaksaako nämä pianokaiset kukkia koko kesän. Laittelin muutaman samettiruusun pitkästä aikaa. Joitakin roikkuvia ja neilikkää, sitäkään en ole vuosiin pannut. Ne on tuossa verannalla kaikki, ajattelin että olisivat edes vähäsen suojassa.

Päiväkahvit ovat vielä juomati, kyllähän ne vielä ehtii. Kattelin tuota uutta Magnolia lehteä. Siinä on aivan ihania tulevia uusia Magnoli leimoja. Joitakin kivoja mallejakin löysin.

Ukkomies kävi kotona, laittoi hääkuvat koneelleni. Jotenka arpeetia löytyy sillä saralla, mitä tilais ??

Nyt sitten on hiljaista kuin huopatossu tehtaalla. Eipä toi Oona paljon ääntä pidä, ja jos sille päälle on tullut, on aukaissut oven ja mennyt taas rappusille makaamaan. Siitä on hyvä vahtia tiellä liikkujat ja ettei kukaan tule pihaan yllättäin.

Tuossa kun laittelin tarhaan orvokkia, tuli jokin vieras auto ajoi hiljalleen, minä nostin kättä, auton sisälle en nähnyt ollenkaan, mutta varmuuden vuoksi tervehdin, jos olis vaikka ollu tutunpuoleinen ajaja. Auto pysähtyi ja sisältä nousi nuorehko komea mies , tervehti sanoen: Päivää, POLIISISTA !!!! , peläntyin vähäsen, ajattelin jos on jotakin läheisille tapahtunut ??? Samassa muistelin rikosleffoja joita yleensä kattelen telkasta, niitä saksalaisia, että siellä tullaan parettain. Ennenkuin ehdein enemmän säihkähtää, kertoi hän asiansa,ja kyseli mönkijä ajureita, ovatko menneet meidän ohitte ??? Oli kuulemma häneltä päässyt piiloon. Tuumailin ettei ainakaan silloin ole mennyt, kun pihalla olen ollut. No herra polliisi lähti ja kiitti tiedoista. Muuten auto oli ihan siviiliauto, eten ollenkaan tiennyt kun käpäläni nostin, kelle oikein sitä nostelen.

Hm hm...toivottavasti poliisi ajatteli,  että täälläpä ollaan kohteliaita, kun vieraitakin tervehditään ??