Aamulla heräsin isännän soittoon, että mene laittamaan auto heti lämpiämään, siellä on kylmä !! Olin vielä yövaatteissa, vesin jotakin päälleni, etten heti paleltuisi. Otin puhelimen mukaan, ajattelin jos vaikka pitäis kysyä kullalta jotakin, auton lämmityksestä !!! Laitoin tepselin seinään, ja ihmettelin kun sisälämmitin ei pitänyt mitään ääntä. Ahaa nolla asennossa kytkin, off päälle, mutta mitään ei kuulunut. Menin vaihtamaan toisen jatkojohdon.

Toivekkaina avasin oven...hiljaisuus!! Soitin miehelleni, missäs virtanen. Hän käski kattoa sisälämmittimen johdon loppupäätä minne se johtaa...jaha sehän ei johtanut mihinkään. Hän käski laittaa sen kiinni. Yritin siis todella yritin, mutta kas siinä olikin joku muu klöntti eikä niitä sian kärsä reikiä. Konttasin tai makasin apukuskin lattialla, silmälasit höyrystyivät hengityksestäni,,,,eikä siinä nähnyt mitään. Viimein löysin edes oikein töpselinokan, aikani kun vemputin niin johto putkahti sian noukkaan jo rupes hyrräämään lämmitin. Ei muuta kuin sisälle lämmittelemään ja puuroa keittämään.

Hetkeksi aikaa menin vielä sänkyyni,,,väsytti, mutta piti ruveta tekemään selkäjumppaliikkeitä, ja taas soi puhelin. Hyvä etten vastannut: löyty töpselin noukan reiät. Siellä olikin keittikalusteen myyjä, joka kertoi mitä tarjous hänellä oli.

Iltapäivällä lähdin ajelemaan tuota 30 km, menimme jälleen parin tarjouksen tekijän luokse ja siellä vierähti muutama tunti.

Kotiin päästyämme, mieheni teki hellaan valkian, minä lämmitin mikrolla itselleni ruokaa, isäntä teki eilisistä potuista paistinpottuja+ kananmunia. Hyvältä maistui.

Näin tämäkin pakkaspäivä meni nopsaan ja nyt olis nukkumaan meno aika. Onneksi huomenna saa nukkua, keskiviikko aamupäivällä pitäis väsätä ne kaakut isännän työpaikalle.

Muutaman kortin olen saanut valmiiksi: