Nyt vaihtui taas kuukausi toukokuuksi. Kylmä tuuli ja välillä lentelevät lumihiutaleet, niinhän se kevät alkaa. Välillä lämmintä sitten jo kylmää. Hyvä näin ettei olisi pakkasia kun marjat ovat kukassa. Erityisesti toivon saavani tänä vuonna mansikoita.

Pakkasessa taitaa tällä hetkellä olla kokonaista yksi litra !!! No jo tarvetta on, kaupasta saa. Hyvä se täällä meillä Suomessa on, kaupat ovat tavaraa täynnä ja monenmoista.

Tänään mulla on valmisteluja huomista rankakuvausta varten. Hm hm se tarkoittaa suoliston tyhjäystä, illalla klo 20 jälkeen ei saa muuta kuin juoda vettä, lääkkeet saa ottaa, myös huomenna aamulla.

Huomenna matkaan taas S:joelle K.sairaalaan, rankakuvaus+lääkäri. Huomenna sitten ratkeaa leikataanko selkä ja koska, jos leikataan. Toivon ainakin että operaatio tehtäis, koska yksinkertaisesti en tule toimeen tän jalkani kanssa.

Olispa leikkaus sama mitä viime kesänä tehtiin, ettei tarttis tehdä mitään ralikaalista leikkausta.

Tässä sitä eletään tän hyrskynmyrskyn keskellä Cool !

1304254303_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Astiat tiskailen käsin pesuhuoneen lavuaarissa. Olen hävittänyt pesuvadit jo aikoja sitten luullen etten niitä tarvitse, no nyt olis tarpeen, mutta en nyt kuitenkaan aio ostaa ainakaan nyt juuri. Voipi olla, että ostan hyvinkin pian Silmänisku !!! vaikkapa huomenna, jos jakselen käydä kaupoissa.

Ajattelin ainakin poiketa viemään kortteja Lähetys Soppiin. Korttilaatikko tyhjenee, taas voi tehdä uusia.

Pihalla odottaa kyllä uusi kukkamaan tekeminen, kun tää remontti on ohi. Tietenkin laittelen astiat ensin paikoilleen !

Tuohon kukkamaan laittoon tarvitsen mieheni apua melkoisesti. Katsotaan, koska se selkäleikkaus tuleepi, jos tulee !!???

Minulle tuotiin oman maan Vappukukkia:

1304254313_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Niin ja muuten vieraili taas yksi herra aamulla luonani, nimittäin Söör Migren. Itku