Kävin lenkillä, ilma oli kirpeän kaunis.Aurinko paistoi, hanget olivat todella valkoiset. Onneksi päässäni oli aurinkolasit, siis silmilläni . Isäntä oli pitkän lomansa jälkeen viime yön töissä, lähti vuorostaan kävelylle Oonan kanssa, kun itse kotiuduin. Vähän toi meidän koiruli klinkkaa, mutta en oikein saanut selvää kumpiko tai mikä neljästä tassusta sen aiheuttaa.

Meillä oli pitkästä aikaa puuhellassa valkia. Ei ole viittitty pitää tän remontin takia, kun noita kattoja on inhottavan kuuma tehdä. Pakkaa toi lämmin mennä katon rajaan. Nyt oli siitä mukava aika puulämmölle, kun ei kattoa tehdä tänään, kultani yövuoron jälkeen on vähän niinkuin puulla päähän lyöty !!!

Eilen sain väserreltyä kaksi korttia, jeeee hyvä minä !! !!

Taas Lilyä, ne ihastuttavat !!! Tein alas ja ylös boordinauhan MS- leikkurilla. Väritin Aquatoneilla, sekä stanssin reunat Distres Inkillä.

Kukissa Sticklessiä, lehdessä Distressiä.

Tietenkin jälleen kerran Lily&Valley. Väritys Derwent Inktenseillä. Kukissa oranssi "jäähilettä" tosin ei oikein kuvassa näy.Yläboordi tehty Fiskarsin reunusleikkurilla. Vielä lähikuvaa kukista:

Koukussa Korteissa kyseltiin "työkalupakista", mitenkä käytetään kortteilussa/askartelussa. Mulla on tällänen pieni pakki, jota taannoin käytin posliinimaalauksessa. Nyt siellä on pienet mustetyynyt, eri merkkiset sulassa sovussa. No yritänhän minä jonkinmoista järjestystä pitämään, pienemmissä lokeroissa määrätyt, sekä  alhaalla.