Herätessäni katsoin ulkomittaria, iiik 17,5 miinusta. Huh kylläpä tuntui tuvassakin kylmältä. Tein heti valkian puuhellaan, syödessäni aamupalaa oli jo mukavan tuntuista ja ihanan lämmintä. Poikani haki lisää puita, tein vielä illansuussa uuden valkian. Suurensin patteria täällä työhuoneessani. Tuli mukamas kylmä kun kävin asioilla keskustassa.

Lueskelin eilen Mihannan kirjettä, että hän lopettaa nettikaupan, harmi, iso lovi tulee mun nettikauppa rinkiini. Voihan niitä olla muitakin mitä minulla nyt on tiedossa, mutta silmiini ei ole osunut hyviä sellaisia. Kaikkein mielummin tilaan kotimaasta. Toivon Miralle menestystä uudella työsaralla, ja kiitokset,  tässäkin vielä sanottuna, yhteistyöstä, sekä kiitokset lahjasta jonka sain tilauksesni yhteydessä. Mukava yllätys, oikein ylläri  joululahja .

Olen leimaillut uusista leimasimista kuvia ja väritellyt niitä valmiiksi. On taas vaihteeksi mukava tehdä muitakin kortteja kuin joulukortteja.

Laittelin esille joitakin joulukoristeita. Ikkunoihin en aio panna mitään, koska kumitutit tahtovat jättää ruman jäljen, enkä jaksa heti joulun jälkeen ruveta ikkunapesulle, kun on muutakin tekemistä pojan kihlajaisjärjestelyssä. Pitää aloittaa hyvissä ajoin, kun en pysty kovin paljon tekemään yhtenä päivänä.

Taidanpa jatkaa leimakuvien värittelyä. Lisätä vähän puita hellaan, niin on mukavan lämpöistä kun mieheni tulee noin tunnin kuluttua pikakäynniltä Hesasta. Poika lähti käymään opiskelupaikkakunnalle, jotenka hiljaista on, eipä toi Oona paljon ääntä pidä tai ei oikeastaan ollenkaan. Puut vain räiskyvät uunissa, se on mukava ääni. Ihanaa kun saa olla lämpöisessä.