Innostuin lauantaina siivoamaan kaappeja ja keräilemään turhia joulukoristeita. Joka huoneessa oli jokin kaappi levällään. Hypin työstä toiseen, levitin pyykkiä, välillä täytin konetta, vaihdoin kukkia eri ruukkuihin ym.ym. jonninjoutavaa. Vai oliko se sellaista ???
Sunnuntaina aamulla mulla oli vastaus: MIGREENI. Vielä sellainen jota mulla ei koskaan ole ollut.  Mulla oli jalat ja selkä aivan jumissa siitä siivouksesta, ojensin jalkani, silloin tunsin jonkinlaisen iskun alaseljästä päänuppiin asti ja PAM se oli siinä SIR MIGREEN !!!!
Otin heti täsmälääkkeen, luultavasti oksensin sen ensimmäisellä kerralla pois. Migreeni ei laantunut, päätä hakkas, sydän löi, ja mahasta nousi kaikki vessan pönttöön !!:( :( KARSEA OLO. Aamu 8:sta ilta seitsemään sain kärsiä tykyttävästä päästäni ja suoletkin jo meinas tulla suun kautte ulos.
Viimein uskalsin ottaa toisen täsmän, hiljakseen tykytys muuttui sykinnäksi, hiljeni, hiljeni, mutta en kuitenkaan saanut unta. Nousin varovasti ylös, söin hapankorpun siivut ja join. Pesin hampaani, eikä minun tarvinnut  pukea yövaatteita päälle, koska ne olivat olleet päälläni lauantai illasta asti.
Nukuin, heräsin välillä ja kuuntelin itseäni, hyvin hiljainen jyskytys oli koko otsalla, en jaksanut ajatella muuta kuin että saisin unenpäästä kiinni. No sainhan sen jossakin kohtaa yötä, nukuin puoleen päivään asti.
Maanantai meni käpsytellen kotona. Ponnistuksia ei saanut tehdä, ei mitään mikä voisi aiheuttaa sykkeen suurenemista.
Näin meni kivasti sunnuntai, en YKSINKERTAISESTI TIENNYT MIKÄ PÄIVÄ OLI????, kun maanantai koitti.
Voitte vain kuvitella kuinka selkäni ja jalkani olivat jäykät. Varovasti yritin niitä ojennella ja kävellä hiljakseen että selkä antaisi periksi.
OLIN IHAN VARMA ETTÄ PITÄÄ LÄHTEÄ SAIRAALAAN. Mutta tällä kerralla joku valvoi rinnallani, vaikka Häntä en nähnyt. Hän näki lapsensa sairaana, Hän kantoi kun en itse jaksanut, Hän rukoili kun en itse jaksanut, HÄn kuuli hiljaisen valituksen, HÄnellä on hyvät korvat, Hän antoi oikeaan aikaan unen, Hän tiesi milloinka se on parasta, Hän antoi voimaa taas uuteen päivään.
Olin kiitollinen HÄNELLE, tiesin että Hän antaa voimaa voimattomalle, olkoon mikä asia hyvänsä.
Tänään tiistaina olin niin hyvässä kunnossa, että jaksoin jopa mennä vesijumpalle, tosin varoen kovia punnerruksia. Jalkoihin ja selkään teki jumppahetki tosi hyvää.

Laitan kuvan tähän, no en tietenkään sängystäni, jonka vanki olin, VAAN AIVAN IHANASTA
TÄYTEKAKUSTA, jonka miniäni teki pikkujoulujuhlaa varten. Elämässä on myös ihania ja iloisia asioita, ja ne ovat monen kertaisia iloja, kun joskus menettää sen ilon ja on voimaton.

2093811.jpg

Ihailkaa ja maiskutelkaa suutanne!!!! :) :)