Oona labbis on muuttanut tai voisiko sanoa vaihtanut majaa illalla n. 20 paikkeilla, jo muutamia kertoja on ollut jopa peräkkäisinä päivinä. En minä huolissani ole, onpas vähemmän koirankarvoja, kun ripotteleee ja rapsuttaa niitä kälyni mökillä. Tänäänkin aamuna n.9.30 kun vielä jumppasin venytysohjelmaani sängyssä, kolahti ovi, auki, kolaus, kiinni, ja mikä näky näkyi keittiössä??? Oonahan toi päivän lehteä suussaan, eikä kehotuksesta huolimatta tuonut sitä mulle sänkyyn. Se muisti SÄÄNNÖN, EI MAKKARIIN !!!
Pitihän mun nousta kesken kaiken ottamaan lehden, kun koira seisoi kuin hakopukki keittiössä määrätyn oven takana, lehti suussa. Ahaaa,,,,,mitä löytyi palkaksi: purupötköstä puolet, vähän isompi kun oli noin fiksu tuli itse ovesta sisällenkin ?!! :) :) :) No ei vaiskaan siinä tarvittiin ihmiskättä.
Kun Oona sai ruokansa, niin se paineli taas ovesta ulos.
Tänään sillä on ollut vähänväliä miniämme villasukka suussa, tulee näyttämään sitä mulle, antaa pois kun sanon ettei sukka ole Oonan, pudottaa sen lattialle.
Mieheni tuli kotiin töistä, ja eikös koira innostunut näytöskappaleen esittämään. Miniäni sukka suussa, juoksi se edestakaisin, kaukaa kiersi minut sekä mieheni. Yhtäkkiä se kekkas, että sukka tarttee pölyen puristelua.Oonan pää alkoi viuhtomaan edestakaisin, sukka suorana ilmassa, varsi vain vähän sen suussa.
Hetken päästä esitys oli ohi, kehuja se tarvitsi, on vähäsen huomion kipeä, kun vauva on meillä. Mutta vauvan lähelle se ei mene. Kun tyttö on näkyvistä poissa, niin silloin meidän pitää huomata Oona, rapsutella, silitellä,sanoa päivää, ja taas sama rumpa uudelleen. Tämän jälkeen se menee omaan petiinsä sulloo mieheni vanhan villapaidan leukansa alle ja HUOKASEE!!!!!!!!!!
Nytkin se on mennyt yökylään, toivottavasti ei tule kovin aikaisin lapsuttamaan oven ripaa aamulla.
1765451.jpg
Mitähän Oona aikoo etsiä???
1765452.jpg
Kyllä täällä pitäisi olla jotakin???????
1765426.jpg
Pää vain sisälle pusikkoon, löytyykö????
1765449.jpg
Mitä häh.....vai juksasitte mua!!!!!!
Täällähän piti olla hiiren pesä, ryökäleet ovat tajunneet MINUT hiiriKOIRAKSI !!!