Kirjoittelin jälleen hääpuhettani korjausten kera, ja tuli siihen muutoksiakin. Kun piti alkaa tulostaa, niin eipä kone sitä suostunut tekemään. Meillä on langaton tulostin, ja on se ollut oikein henkimaailman kapine . Joskus kun tahtoo suostuu, mutta nytpä jouduin oikein kunnolla tekemään töitä. Aluksi kävin muutaman kerran ottamassa pääkappaleesta virran pois ja panin uudelleenn päälle. Näin mua oli opastettu. Ei mitään, ei yhtikäs paperia suostunut tulostamaan.

Konttasin pöydän alle, = makasin siellä kun polvillani en pysty olemaan. Ähisin ja puhkuin, tulihan siinä hikikin. Puuh plääh kun pääsis vielä täältä pöydän alta pois. Hitaasti mutta varmasti kömmein  sieltä tuolille. Viik vaak otti sitten polvihin ja lujasti sattukin, mokomakin tulostin.

Ei MITÄÄN, sama tilanne. Soitin pojalle ja yritti opastaa, tein hänen käskynsä mukaan. Toiseksi vaihtoehdoksi käski laittaa piuhan tulostimen ja "kampaan " kiinni. Sitä myös tein. Eipä se miksikään siitä tullut. Katkasin virran tulostimesta, uudelleen päälle, kas kas henki pihisi koneessa ja rupes raksuttamaan. Teki jonkinmoisen esitositteen. Toivo virisi, ja uudestaan TULOSTUS- painikkeelle käsky. AVOT !!!!! kone alkoi sylkemään papereita pihalle. JEES sain puheeni tulostettua, huh mikä helpotus.

Vielä on tekemäti "kansion" päällinen mihinkä laitan puheeni, on mukavampi pitää kädessä ja myös annan sen nuorelle parille siinä, jääpi sitten muisto. Ei ne kumminkaan mitään muista sen jälkeen kun olen puheen lopettanut !!!!

Kortit joita aioin tehdä ovat valmiina, vielä rippikortti uupuu, mutta sen kerkiää myöhemmin.

    

Tässä käytin nuottileima,  sekä ruusu: IBRAKEFORA STAMP,  toisen ostin Purppurataivaasta ja toisen suoraan Usasta. TYTTÖ MAGNOLIA. olisinko ostanut sen Ge-WE.  Ruusun päälle panin Sepia Accentia, kun olin värittänyt sen Promarkereilla.

  

Leimasin: Magnolia, kohotarroilla nostettu pinnasta ylös. Onnentoivotus-leima Circkle In  (en tiedä kirjoitetaan se noin) Molemmat ostettu Paperinauhasta, samoin toi kaunis korttipohja.

   

Talo + tyttö Magnolia, väritin ProMarkereilla.Kukat ovat Englannista, lehdet napsuttelin SM-leikkurilla jonka ostin Heinikasta.