Vielä viikko niin tammikuukin on mennyt. Kohti kevättä ollaan menossa. Meillä tällä hetkellä on kyllä talvista, pakkasta ja lunta. Päivällä kävin lenkillä menin sellaista tietä jolla yleensä mennään traktorilla ym, mutta ei autolla. Sitä tietä isäntä käyttää kun on hakenut kaatamiaan puita. Oli vähän epätasanen kävellä, kenkä ei antanut hyvää tukea, mutta kyllä kävelylenkki tuli suoritettua. Iltapäivällä aloin tekemään yhtä synttärikorttia. Oikein TEKEMÄÄN, sellaista se oli. Kuvat ym tilpehööri lisukkeena meni ok. Kun rupesin kirjoittamaan kortin sisälle jonkunlaista onnittelua. Aluksi en huomannut, kun yhdestä sanasta puuttui yksi tavu + yksi kirjain. Otti vähän pattiin, tätä mä olen aina pelännyt, koska näin tapahtuu ???  Korjailin, hm hm melko mukavan näköinen ja kirjoitin uusiksi tuon sanan. Menin miehelleni näyttämään mikä on tulos. VOI HYSSYRÄISET, TUHANNEN TULIMAISTAHuutoHuutoMä olin saman sanan kirjoittanut TAASKIN VÄÄRIN.

Niin tuo sana on: ystävällemme, ensin oli ystävämme, muuten olis tuokin muoto sopinut, mutta edellinen adjekt. on rakkaalle............hm mitenkä kuuluisi rakkaalle ja iloiselle ystävämme !!!!!!!Uusi yritys, koko tekstin päälle uusi paperi, siihen ovaalimallinen paperi, ja niin uusi kirjoitus kehiin. Kun luin sen !!!!!??VITSIN VITSI, APUUUUVA !!!! TAAS VIRHE.TÄÄ ei oo totta, millanen homespää mä olen, pitäiskö ottaa uudelleen ala-aste jossa opetellaan kirjoittamaan. Nyt PUUTTUI YKSI KIRJAIN, sana:RAKKALLE, jassoo hm hm.........ONNEKSI ton K:n ja A:n väli oli pieni rako johonka sain sopimaan toisen vähän laihemman  A :aan. En enää tohdi edes lukea uudestaan koko korttia, ettei vain huomaisi MIKÄ KIRJAIN TAI TAVU on taas kadoksissa ????

Näytän tästä kortista päällisen, sekä sisältä yhden kohdan:

On vähän tumma kuva. Pohjalla on omenapuusta osa (paperikuva) Laitoin linnut sinne oksien väliin laulamaan. Sankari varsinainen on toi täti, mutta ei kuitenkaan noin vanhan näköinen, MUTTA YHTÄ PIRTSAKKA.

Sisäkuva kuvailee häntä pikkutyttönä, hän on sitä edelleen kun on niin innokas katsomaan mitä posteljooni on tuonut laatikkoon. Kissat ja koira kuuluvat heidän markilleen.

Tässä on sunnuntai päivän työt, mitä nyt vähän järjestelty huushollia, laitettu ruokaa, miehelle tehty eväät yövuoroon. (Mä inhoan niiden eväiden tekemistä Pusu. Viikattu pyyheliinat jotka kone pesi eilen.