Heräsin aamulla tunteeseen joka on minulle hyvin tuttu, migreeni.
Lähdin kuitenkin syömäti ja en uskaltanut ottaa lääkkeitäni, verikokeisiin. Sielläpä oli kovin ruuhkaista.
Odottelin numerolappu 24 kädessäni. Sisälle pääsin 10.17. Ihmettelette mitenkä tuon ajan muistan noin hyvin. Kilpirauhasen arvot olisi pitänyt ottaa jo ennen 10.oo. Jotenka siltä osuudelta aika meni ohi. Muita kokeita otettiin, välillä toppas veren tulo, toisesta kädestä, ei pisaraakaan. Kokeiltiin kolmannen kerran samasta kädestä mistä saatiin pari putkeloa. Onneksi saatiin loput putkilot täyteen.  Huomenna olis se kilpir
koe edessä. Labrasta riensin sydänfilmiin, migreeni koputteli vielä lujempaa, ja sehän nostatti mun verenpaineen huippuunsa, eli selvästi yli normaaliarvojen.
Lähdin kohti kauppaa, oli pakko, jääkaapissa ei ollut kuin valot. Vein samalla postiin pari kirjettä, siinä pihassa nappasin estolääkkeen suuhuni.
Kaupassa oli huono olla, tuskainen, eipä tullut kierreltyä muuta kuin välttämättömät. Kotiin, kassien tyhjennys, jotakin suuhun ja sen jälkeen sänky kutsui kummasti.
Tässä sitä nyt jo ollaan vähän paremmassa kunnossa. Mankeloin lakanoita, siinä välissä kun odottaa niiden sileytyvän, on hyvää aikaa kirjoitella tänne blogiini.