Kyllä se kesä tuli melkein yhdessä yössä. En meinannut perässä pysyä, kesäkengät, vaatteet hain vasta tänään, pari mekkoa onneksi oli alakerran kaapissa, ettei tarvinnut villapuseroita pitää.

Maanantaina kävin TAY:ssä siellä otettiin monenmoista kuulokoetta, tasapaino kokeita vielä lopuksi oli lääkäri. Varsinainen leikkaus on joskus heinäkuussa, mutta nyt jo annettiin ohjeita esim. jos tasapaino elin viottuu, niin yhdellä sellaisella pärjää, mutta vaatii kovat harjoittelut. Ensimmäiset ohjeet olivat jo sänkyyn päin. Jos kuulo menee, siitäkin juteltiin, että on erilaisia kuulokojeita saatavilla.

Jotenkin siinä kuunnellessani, tuli aivan huh huh -olo. Leikkaus on hyvin tarkka, mutta ajattelen siitä toipumista. Kyllä siinä tarvitaan sisua, ja jaksamista harjoitella ahkerasti.

Vielä olis toinenkin leikkaus edessä, selkäleikkaus, jos siihen suostun. Viime viikonlopulla ajattelin, että heti menisin leikkauspöydälle, jos olis mahdollista. Niin kipee oli jalka, puutui, kinnasi, lonka ei sietänyt yhtään kumartua. Tuskanhiki vain tuli ja muutenkin oli lämmintä.

Nyt taas on onneksi vähän parempi, olen käynyt pyöräilemässä, ei ainakaan kipeetä tee.

Pitäis saada tuosta verannalta pois loputkin talvirekvisiitat, osan olen saanut hinattua tuonne varastoon. On se tosi hankalaa kun kyykyssä ei pysty olla, kumarassa ottaa selkään niin vimmatusti. Siis milläpä keinoin sais ton verannan puhtaaksi ja valmiiksi siihen asti että vois vain ostaa kukat. Vielä en toki meinaa  panna, kylmää se on luvannut jo ensiviikolla. En jaksa niitä kukkia peitellä/kantaa sisälle keväällä, kun syksyllä sitä kuitenkin pitää tehdä. Olen ajatellut vähentää reilusti purkkeja, ei ole niin kovasti kasteltavaa. No katsotaan sitten kun pääsen tarhalle, mikä lasti lähtee mukaan.

Olen tuossa väritellyt muutaman hääpari-kuvan, mutta korteiksi asti en ole tehnyt. Pitäisi hääpuhettakin väsäillä. No jonkinlainen raami/alku mulla on, mutta täysin vielä raakele.

Nyt nukkumaan, huomenna pitäis jaksaa mennä K.sairaalaan käymään, ja olis kaupungille joitakin asioitakin. Katsotaan sanooko jalka EI vai suostuuko se kävelemään, suostuispa, edes mun mieliksi !!!