Innostuin laittelemaan mun leimasimet "tehdas" järjestykseen. Eka kerta löysin suurimman osan täältä blogistani. Olin tosi tyytyväinen. Laittelin ne jo valmiiksi.

Seuraavana päivänä ajattelin laitella ne blogin etusivulle ja niin teinkin. Kaikki näytti olevan selvää ja tallentuvan hyvin. Taas nukuin yhden yön ja tulin illalla aukasemaan sivuni. ei voi olla totta?????? missä kaikki leimasinkuvat ovat ??? .

Siispä ettimään niitä..... no mistä ne löytyis... ei kaapista, laatikosta, lattialta !!!!!!!!!!!!!!!!ei tietenkään mistään.

Vitsi kun harmitti krrrr mur mur!!!!!! Siinä kova työni, bittiavaruus niellyt ??? Tai pompannut jonkun muun tietsikalle.??!!

Uudestaan kiltisti omille kuville, mutta kumma missä ne kuvat kaikki ovat, kun niistä on joka tapauksessa otettu kuva kun olen ne ostanut ??? .

Puhisen ja ähisen, eikä auta mitään, kuin ottaa lusikka kauniisti käteen, aloittaa kuvien mettästys omasta kuvaalbumista.

Siinäpä touhua kerrakseen. Kirjoitin valmistajan nimen, kumma kun sekin katosi mielestä samantien, sama uudestaan, eikä kerta piisannut.

Eilen yöllä olin Hänglereitten kimpussa. Sain ne mukavasti siirrettyä kuviin ja sieltä lähes 30 kpl sivulle Häng. leimat...........Silmänräpäys ja valot sammu, eikä siinä muuta tarvittu, taas lensi Hänglerit, VIUH VOUH avaruuteen. Mitenkä sinne avaruuteen oikein multa näin paljon häviää ja vielä kaiken lisäksi mahtuukin. Kait te jotkut muutkin sinne ootte kadottanut jotakin ???? kysyn ihan muuten vaan.

Tänään päivällä ehdein laittelemaan muutamia ja illalla loput. Toivon että ovat siellä edelleenkin, en oo tohtinut edes kattomaan.

Aikomukseni on jatkaa tätä urakkaa, kuvia joka tapauksessa joudun ottamaan monista leimoistani, huoh !!

Kaipa sitten joskus ovat leimasin puoli täällä blogissani kunnossa, ainakin suurin piirtein.

Olen saanut pitää kahta poikani perhettä loppiaisen vietossa. Ulkona on touhuttu monenmoista, paappa kantanut yhtä sun toista kelkkaa, pulkkaa, lapiota ym. Moottorikelkalla on ajeltu, tehty lumitunnelia, paistettu makkaraa nuotiolla, samalla myöskin nokikahvit.

On ollut tosi mukava pitää melkein koko perhe mumman ja paapan luona. Nuorin pojistamme+vaimo eivät  päässeet töiden takia.

Paadattu kahteen kertaan, eka kerralla ei ollut lasten suihkusaippuaa, käytiin kaupassa ja toisella kerralla baadaaminen oli mukavaa tuoksun kera. On hypelty pienellä kengurupallolla, mopoilla ja traktorilla ajeltu, laulettu eräitä lauluja.

Lintuja välillä katseltu kun ne ovat murkinalla lintulaudalla.

On se ihanaa olla mumma ja paappa, voi kuinka sitä riemuitsee tyttöjen naurusta, hymystä, juttelusta, leikeistä, jopa siitäkin kun ei totella vaikka kielletäänkin (mm. digipoksin painamisesta)

Näin on loppiaisloma sujunut meillä, kiitos siitä kuuluu rakkaillemme. !!!!!