Kävelylenkkiä tehdessäni, huomasin talven tuntua. Luminen maisema, tosin tiellä vähäsen lunta, mutta niin paljon että puiden oksilla sitä kuitenkin on. Ihanan näköistä.

Olen laittanut verannalle kynttilälyhtyihin kynttilät sekä yksi iso lyhty jossa sähköiset tuikut. On ihana katsella kun ne kaikki on päällä ja ympärillä luminen maisema. Tietenkin sisällä olen pitänyt jo pidemmän ajan kynttilöitä valollaan valaisemassa ympäristöään. Puuhellan lämpö on lämmittänyt pehmeää lämpöä ympärilleen !!! Ihana syksy sekä talven alku.

Monille tämä pimeä aika on rasittavaa, minä taas rakastan juuri tätä aikaa.

Eilen vielä myöhään illalla sain inspiksen siivota pari keittiönkaappia. Mulle näitä inspiksiä yleensä tulee vasta myöhään illalla, olkoon sitten toi siivous tai korttien teko .

Taas on joulukorttipinoon syntynyt muutama uusi:

 

Tässä käytin kohoväriä, jota kuitenkin ei jäänyt kovin paksulti, mutta selvän enkelistä  Inkadinkadon setistä (ostettu Paperinauhasta viime vuonna)  kuitenkin saa. Pienet lumihiutaleet/tähdet ovat Rubberstamptapestryn setistä (ostettu Heinikasta viime vuonna) Molemmat leimasetit ovat edelleen ajankohtaisia.

 

Tässä käytin  t. lilan väristä leimaväriä.sekä pieniä helmiä.

 

Tässä kuvaa jouluisesta enkeli "kokoelmasta", ostettu Paperinauhasta. Ihana kuva, minusta ainakin, paperi Cosmo Cricket/ mitten mitten, kaunis kuvio, ruusut olen tilannut Englannista Wildorchidcraftsista jo aikoja sitten. Samoin seuraava enkelin kuva on samasta Paperinauhan "kokoelmasta". Tässä enkeli on paljon harmaampi mitä oikeasti. Kamera otti aina salaman mukaan, en tietenkään osannut säätää sitä oikeaan asentoon. Yritinhän minä, mutta kun en osannut, enkä ohjetta jaksanut= viittinyt hakea !!!

 

Laskin tuossa korttejani, vielä on aika moinen vajaus, mutta toivottavasti kortit valmistuisivat ajallaan.

En vieläkään ole päässyt vesijumppaan enkä saunaan, edelleen reikä on selkäleikkauksen jälkeinen "vaiva".

Mutta hyvin näin, kun pääseen liikkeelle ja voin istua. Nytkin pitäisi lähteä tekemään päivittäinen kävelylenkki.

Sen jälkeen ruuan laittoa sekä ehkä korttien tekemistä tai sukan kutomista ???