CardChallenge # 47. haaste. Tämän viikkoisen korttihaasten teki itse JEHKOTAR. Haaste oli sanallinen:

Käytä kortissasi pitsiä, mieluiten aitoa, mutta jos ei ole, niin paperipitsikin käy siinä tapauksessa.

 

TÄSSÄ ON MINUN KORTTINI. Käytin ihka aitoa pitsiä, käsintehty, äitini vanhoista lakanoista tullut. HM...kannatti taas säästää !!! Innostuin vielä tonkimaan äitini nappilootaa, mun "perintöä" ja oikealla kulmassa olevat napit ovat sieltä. Kaiken huippuna löysin ison nepparin samaisesta lootasta, sekin on käytetty kukan keskustaan. Olisin pannut sellaisen pienemmän, mutta se oli liian lyhyt.

 

Tässä perintönappiloota sisältöä. Tään looran on isäni tehnyt, ei puusta, vaan eräänlaisesta muovi(paksu,kova) muovia. En tiedä mikä on sen oikea nimi.

Siellä oli nappeja myöskin tälläisissä purteloissa.

Nuo karkkilootat olivat harvinaisuutta, taitaapi olla karkkilootat ainoat. En muista että niitä olisi ollut edes joka joulu. Jos niitä olisi enemmän, äiti olisi ne säästänyt. Tuo yksi peltipurkki siinä oli piipun tupakkaa. Sen muistan, kun iso veljeni oli merillä töissä, hän on sen tuonut sieltä taitaa olla lähemmäs 50 v. vanha. Yksi purkeista on muovia, se on Vitasol. Muistan kun ne olivat läpikuultavia, keltaisia, ruokahalua antavaa tabletteja. Muistan sen ettei passannut yhtään imeskellä, heti tuli kalamaksaöljyn maku suuhun. Taitaapi olla ainut loota, joka on ostettu apteekista, kun en niitä pystynyt nielemään, ja jos kalan maku tuli suuhuni niin lensi tabu päin keittiön lattiaa. ,,,,,,,,,,fiksu likka Nolostunut

Tässä tuli nyt muutakin tietoa, sellaista historian siipien havinaa. !!!!