Äsken saattelin linja-autolle pojan, nuorimmaisemme, auton suunta on ensiksi Helsinki. Sieltä nousevat Amsterdamiin menevään lentokoneesee. Vaihto, sitten kohti Afrikan Keniaa. Siellä hän on lomalla 31 muun nuorten ja vähän vahempien kanssa viettämässä lomaa 2,5 vko. Voisin laitella kuvia Keniasta, muutamia, koska hän näytti ottavan kameran mukaan. Jos sais vaikka leijonasta kuvan. Mä yritin kaikille naispuolisille neuvoa, että muistuttavan pojalle äiteeen tuliaisesta ! :) :)
En minä mitään tartte, hyvä kun tulis itse+ muutkin terveenä kotiin. Onneksi noita suojelusenkeleitä on varjelemassa heitä tuhansia ja taas tuhansia. Siihen luotan ja uskon.
Muuten siitä eilisestä Naisten illasta, väkiä olikin huomattavasti enemmän, eli 60 henkeä. Kaverini oli lopussa laskenut nimet vieraskirjasta.
Tänään olimme säästämässä Keskisellä. Noo tuota noin!!!! jotakin ihan vähäsen ostin. Eteiseen uudet matot, pientä korttiaskarteluun, niiiin olikohan jotakin muuta, TUSKIMPA???
Nyt koisimaan,että jaksaa nousta aamulla ennenkuin mumman rakas tyttönen lähtee vielä lomailee isin ja äidin kanssa. Pitää vielä halia häntä. Olen saanut viettää muutaman ihanan päivän hänen kanssaan.
Jopa vaipan vaihto onnistui minulta, syöttäminen, nukuttaminen. Siis olen taitava mumma :) :)  !!!
Tänään pääsi tytteli kylpyyn, koska meillä ei ole enää poikien vannaa tallella piti keksiä mihinkä hänet saisi pesulle. Mulla ei oo edes pesuvatia, kun mä en mukamas tartte sellaista.
HEUREEKA!!!! Haettiin isotädin mökiltä muutaman kymmenen litran saavi, ja lumps sinne pohjalle vain istumaan. Kyllä oli hauskaa, vesi räiskyi ja yleisönä oli, tietenkin, mumma, paappa, isi, äiti. Salamavalot välkkyivät, se oli niin ihanan näköistä touhua. Ykskaks hän keksi ottaa korveen reunasta kiinni ja ponnisti itsensä seisomaan, tosin isi piti hänestä kiinni hellästi. Selvästi huomasin tytön itse vetävän itsensä seisomaan. Korvee olikin hieno uintipaikka. Eikö niitä puisia ulkopatoja mainostetaan, meillä vain oli kevyempi versio, ilman tulta.
1765442.jpg
Ystäväni tekemät pupelit, näitä oikeita meillä on pomppinut vähän joka suunnalla.
1765446.jpg
Täsä aikamiespoika on tehnyt heinähommia, takana valmis heinäseiväs,