Tänään kävin K.sairaalassa, katsoivat tukipohjalliset (uudet) sekä pienapuväline asiat kuntoon. Toki minun vielä pitää käydä lääkärin vastaan otolla. Siellä keskipäivä meni nopsaan, isäntä ehti käydä asioilla, ja minä join päiväkahvit kera lämpöisen munkin kahviossa. Kotona piti tietenkin valmistaa ruoka. Sain postista tänään tilaamani ihanat ruusut, sekä muutama leimasin.

Väsäilin eilen muutaman kortin. Tänään en ole keskittynyt korttien tekemiseen. Olen puuhaillut vähän kotihommia, ja nyt odottaa pari takkiani pesukoneessa, toivottavasti puhtaana. Pitänee mennä ne hakemaan henkarille kuivumaan. No nyt nekin ovat kuivumassa ja siloselta näyttivät. Katselin äsken Pako-sarjan yhden osan. Aina jää jännittävään kohtaan. Yleensä en seuraa noita jatkosarjoja, kun siinä on sitten kiinni, kun pitää katsoa seuraava osa jne...???!!!! Tämän pitäisi olla loppusarja, katsotaan jääkö jotenkin eriskummalliseen kohtaan ??

Tässä minun korttiversioni:

Tämän kortin lähetin isolle siskolleni Thaimaaseen, siellä kun hän pärryttelee skootterilla, no tuota koiraa tosin ilman.

Sain viimein ne uudemmat Magnolia leimat tässä osa ja loput tuolla leimat 2010.

 

Muitakin tilaamiani leimoja tuli, mm. tämä.