Niin pyörähti tämäkin päivä, herätessäni sopivasti puoli kuuden maissa. Näin unta: unessa oli joku nainen joka voiteli käsiään.............heräsin , täällähän haisee jokin linjamentti. Heräsin oikein kunnolla, kun haju senkuin yltyi, ja minä pelästyin, että todella täällä haisee voide....jokin tuoksu mutta en tiedä mikä ??? Nuuskin ja nuuskin, en oikein uskaltanut edes nostaa päätäni, kun haju=tuoksu oli niin lähellä. Oliko meille tunkeutunut joku, joka käytti mun voiteitani , pää pyörällä ja sydän pompottaen yritin rauhottua, kun mitään askeleita kuulunut, eikä haju ollut enään niin voimakas.Mutta en kuitenkaan saanut unta, piti pyöriä toiselle ja toiselle kyljelle. Viimein isäntä nousi, kello ???? ja jätti makkarin huoneen oven auki, eteisestä kiiasi silmiini suoraan valo. En jaksanut huudella hänelle keittiöön, että sammuttais valon. Pelkäsin valon napsauttavan mulle migreenin. Se tästä vielä puuttuisi, tulisi vielä käymään sööör Migeen, aamulla aikaisin kävi lady joku !!!!

Ei auttanut kuin nousta ylös ja aamupuuhailua tekemään. Iltapäivällä kävin Oonan kanssa taas lenkillä, hm hm huomaatteko että sanoin ; TAAS !!!! Iltapäivä kahvi maistui  tosi hyvältä, kyytipoikana oli vielä kihlajaisista jääneitä  itsevalmistettuja karjalanpiirakkaita. Täältä päin ei sellaisia saa.

Alkuillasta innostuin tekemään Ystävänpäiväkortteja, ja pojille kortteja. Muutaman ystäväkortin panin jo kirjekuoreeseen, että ovat valmiina heti kun menen keskustassa käymään.

   "olio" oikealla on poika koriste, ei kovin hyvin saa selvää. Tuoli on Hänglarin leimasin, valmista, sekä itse tehtyä koristenauhaa.

      Toivottavasti poika ei suutu noihin kiiltäviin koristeisiin, onneksi ei tää kuitenkaan tuu millekään murkkuikäiselle.

Seuraavaksi on sitten se Ystävänp.kortti, en tiedä tais tulla vähän sekaisen näköinen.

   

Kuvat W of Joyn uusista leimasimista. Toi  ruskea paperi kuvaa tietä. Laittelin noitten silkkiruusujen alle kaksi sydäntä. Jotenkin ne näyttivät niin pliisuilta, yritin piristää noilla vihr.kukkatarroilla. Sit siitä paikasta tuli sekasotku . Kaikenhuipuksi tolla likalla oli sellanen suora viiva suuna, ehkä vähän liian suurikin. Tietysti mun piti sitäkin mennä korjailee, ko minusta se oli niin kiukkuisen näköinen. No katsotaan laitanko kellään tätä menemään. Vai korjailenko lisää ???? , mikä siitä lopuksi tulee ????