Tänään oli mumman ja paapan murun 2 v. synttärit. Väkeä oli tupa täydeltä. Tarjottavaa oli jos jonkin moista. Ihania kevätkääryleitä, kakkua, pipareita, kinkkupiirakkaa, porkkanapiirakkaa jossa päällä oli "ihan oikeita " porkkanoita, mini sellaisia.Harmi vain kun en muistanut ottaa valokuvaa.

Loppuillasta sankari aivan meinasi väsähtää, oli hälinää, lahjojen avaamista ja kaikenlisäksi kullanmurumme oli Lusia neitona. Pienempi meidän muru meni kokeilemaan kynttilää (sähkö) joka oli sankarin kädessä, poppaa, poppaa hän yritti nuorempaa serkkuansa opettaa. Oli kiva olla koko perheenä koolla, laulettiin muutamia joululaulujakin.

Myös oli mukava tavata miniäni vanhemmat ja hänen siskonsa perhe. Kaikkein nuorin juhlia oli 4 kk. Hyvin hänkin jaksoi, välillä syöden ja nukkuen.

Tällaisen kortin tein pikkusankarille:

sisältä:

Saa laittaa vaikka  koruksi tuon roikkuvan vaunun.

Oli yllättävän kylmä -15 ast. kun kotiuduimme. Huomenna mun pitää mennä postiin, kohtahan on se 15 pv.(joulukortit halvemmalla) Nyt on pakko mennä kauppaan kun ei ole jääkaapissa kuin valot. En viitsinyt lähteä perjantaina, ja loppuviikko meni kokonaan juhlissa. No onneksi on leipää pakkasessa ja litra maitoa, saa jokainen kahviinsa. Leivän päälle pantavaa  muutakin kuin ylähuuli. Mieheni lähtee aamulla H:kiin eikä tartte hälle ruokaa laittaa, jotenka kun menen kuitenkin vasta iltapäivällä kauppaan, ehdin hyvin tuoda seuraavan päivän ruuat+ hedelmät. Ole säästänyt paljon kun en ole käynyt yli viikkoon ruokakaupassa, eikä kukaan ole ollut nälkäinen..