Nyt taas on uusi päivä, kaunis aurinkoinen ja päässäni ei soi mikään orkesteri, IHANAA !!! Tää uusi blogilista missä vierailen omien suosikkeja lukien, tai lisäten niitä listaani. Olen sitten muutaman päivä ja vielä lisää päiviä tuhrannut siellä aikaani. En mistään meinannut löytää sitä vanhan mallista "suosiki" listaa. Kun avasin sivun. oli muutama pieni kuva tekstin päällä eikä se siitäkään valjennut. HAKU-sanoilla olen sitten hakemalla hakenut, EI MITÄÄN TULOSTA Huuto Ajattelin tää homma on tehty niin vaikeaksi ettei tälläinen keltanokka ymmärrä yhtään näistä asioista, olen vain kangistunut vanhaan. Viimein ja vihdoin tajusin kysyä apua ??!!! Poistin omasta blogistani muutaman (sivu-marginaalista ) aiheita, kas kummaa ne tönöttivät edelleen blogin etu sivulla. Siihen oli niin yksinkertainen neuvo: PÄIVITÄ, ja se oli siinä.

Tää toinen ongelma meinas aina vain tehdä kiusaa minulle. Löysin kun löysinkin oikean kohdan mistä saan esille OMAT SUOSIKIT. Seuraavasta kerrasta en osaa sanoa, löydän, en löydä !!!??? Katsotaan sitä myöhemmin. Tänää aion lähteä lenkille koiran kanssa. Vein tuossa jokin aika sitten petivaatteet ulos, on juuri sopiva ilma tälläistä työtä varten.

Lakanat ovat odottamassa vielä pesua, kun täytin yhden koneellisen 40asteen pesulla.

Koirakin istuu oven edessä (ulkona) ja nauttii auringosta. Ruskettuu varmasti vielä mustemmaksi, siitä tulee sitten: pimee hau !!!