Eilen illalla soitettiin ja pyydettiin uusinta mammografia kuvauksiin+ultrakuvaan. Kyllä meni koko eilinen ilta itkun merkeissä. Oli tuskainen olo, ahdistava, pelko, kysymyksiä täynnä koko ajatukseni ?? 
Rukoilin että Jumala ottais minulta sen pelon pois, ja jotenkin rauhoitunkin illalla ja sain kumman hyvin nukutuksi yöni. 
Mutta taas jännitys päällä kun lähdin ajelemaan kohden S:jokea !!??? Mitä minulle sanotaan.
Lääkäri tutki kuvat sekä ultras, sanoi: ettei täällä löydy mitään hälyttävää, ei kasvaimia, ei muutoksia smiley !!! Ylöspäin annoin kiitoksen ja kunnian.
Autoon kun pääsin soitin miehelleni ja kerroin ilouutisen, Voi kuinka kiitollisin mielin lähdin kotiin. Mutta rukoukseni oli, että voisin olla jollakin henkilölle tukena, hän joka sairastaa parhaillaan tai on joskus edessä tämä asia. 
Emmehän kukaan osaa sanoa koska se tulee omalle kohdalle, syöpä, se on jotenkin niin, minusta ainakin kuulostaa siltä, hirvittävän paha sairaus. Olen sen saanut kokea tässä lähipiirissä/suvussa. 

Postissa odotti minua kolme kuorta, Lily&Valleyn uudempia leimoja, Klemmarikellarista myöskin ihania leimoja, Paperinauhasta Magnolian ihana kulma-kukka stanssi.
Nämä mm. Klemmarikellarista, Elisabeth Bell leimat.
Lisää sivulla : Elisabeth Bell leimat !
Lilyltä: 
    
   
Oli aivan mahtava avata nämä paketit ja leimailla niistä kuvat. Olo oli niiiin kevyt ja onnellinen ja kiitollinen Taivaan Isälle Hänen hyvästä huolenpidostaan.
Luottavaisin mielin jatkan kesääni, Jumalan kämmenellä on turvallista jatkaa tätä elämänmatkaa, tuokoon mitä tuo smileyyes !!!