Innostuin eilen illalla tekemään tai oikeastaan kokeilemaan Mangolia leimasimen kuvan- kortteja.
Oikein piti tehdä visio päähän, jotenkin laittaa se "kuvana" kortille. Harjoittelua,harjoittelua, ja vähäsen malttiakin tarvitaan, Malttia mulla on joskus paljon, joissakin asioissa hitusen. On hyvä harjoitella sitä "hitautta" näissä käsitöissäkin.
Arkielämässä hitautta on kyllin, sairaudet rajoittavat, tekevät hitaan oloiseksi, eikä kaikki käy simpsala pim vauhdilla enään. No mullahan on aikaa??!!! Kun nimittäin tuntuu ETTEI sitä OLE.!!!!!!!!!!!
Nykyään tahtoo kaikilla olla ajanpuutetta, mistähän se johtuu ??!! Onko oman itsensä tekemä tila ? tiedä häntä!
Sateella on ainakin kova kiirus tulla pilvistä pois, sitä nimittäin taas tulee, niin VETTÄ, eihän sitä ole nähty eikä kuultu koko kesänä :( :(
Syksyä kohden ollaan menossa. Kukat kuitenkin ovat melko hyvässä kunnossa teranssilla. Sen huomasin ettei esim. muratti ole kasvanut ollenkaan niin hyvin kuin viime vuonna. Enhän minä ole unohtanut kastelua, en en veikkoset, vettä sekä lantaa ne ovat saaneet. Tuon ne yhteen purkkiin sisälle talveksi, jos ei halla yllätä.
Muutama kuva niistä korttitekeleistä:
1826974.jpg
Tossa alhaalla lukee Hyvää Joulua. Mullakin on mennyt nämä ajat aivan sekaisin, elokuussa teen joulukortteja ???? Viime vuonna aloitin lokakuussa, sitäkin moni ihmetteli. Nyt jos sanoisin aloittamisajan pitäisivät mua vähän höpsönä. Mutta täällä on ollut niin kivoja malleja joulukorteista, ajattelin että miksi minun pitää pihtata innostustani tai kokeiluani, mitenkä sen nyt ilmaisisi.
1826975.jpg
Onneksi muutama joulut. jäi viime vuonna. Meillä täällä ei ole askarteluliikettä jotenka pitäis ajaa 30 km ja sama takaisin, ei vielä kannata lähteä jouluostoksille, kun eivät kuitenkaan ole näin aikaisessa vaiheessa esillä ja valikoima on pieni.
Onneksi näitä voi tilata täältä, tää blogi on siitä mukava tälläselle ihmiselle, joka ei jaksa joka niksahdusta lähteä hakemaan autolla ja ajaa 60 km.Täältä löytyy nettikauppoja, ym. sekä myös valmiita malleja. Ei tartte edes käydä kirjastossa. Pitäisi kylläkin, kun tuo pääkin on niin tyhjä näille ideoille.

1826976.jpg
Näissä näkyy sitä värittämisen harjoittelua.
1826977.jpg
Tein hääkortin, katsotaan kelpaako tää annettavaksi. Poika menossa häihin, ei ei omiinsa vaan kaverinsa.

1826978.jpg
Tää kortin tein vaakasuuntaiseksi.