Päivällä katselin allakkaa ja  totesin että hyvänen aika, huomenna alkaa lokakuu. Viime yö oli meillä niin kylmä että nyt menivät verenpisarat, yksi vaal.pun. marketta on vielä komeena, murattikin on ihan ok.
Pian pitäisi mennä katselemaan kallunoita, vähän havupuun oksia ympärille.
Aamulla kävin apteekissa ja viemässä terveystalolle reseptejäni, oli aika nippu. Sieltä suuntasin auton nokan palvelukeskukseen vesijumpalle.
Oli tosi hyvä jumppa, teki koko kropalle tosi hyvää. Poreissa saa olla ja uida vielä jumpan jälkeen.
Kotona laitoin ruuan kypsymään, sillä aikaa leimailin muutamia kuvia kortteihin. Niitä pitää tehdä heti useita koska musta se on aika räpeltämistä, suttuista. En tiedä onko se teillä muilla tuollaista ??
Näin alkajalla kaikki käy vielä hitaasti, mutta kyllä sitä tulosta tuli.Värittäminen odottaa, siitä mä tykkään.
Isäntä ahersi kompostorin kanssa, uusi pohjan, teki oikein teräksestä sen verkkolevyn, ettei rotat ja hiiret pääse kaivamalla kompostoriin, saa sieltä ruokaa ja kuljettaa sitä pitkin maanalaista käytävieään.
Olen kutonut sukat, toiset on menossa. Katsotaan sopiiko 9 kk:n vanhalle pikku neidille ?? Vai onko mumma aivan sekaisin silmukkamäärissä, kun on niiiin tooooooooooosi piiiiiiiiitkä aika viimeksi kun olen tehnyt noin pieniä sukkia.
Perjantaina aion käydä Käsityömessuilla Seinäjoen Areenassa. Katselin netistä esittelyä, ainakin muutama tuttu nimi mainittiin, Taitopuoti Paperinauha, Lumikellot, Heinikka, kynttilöitä valmi. Puttipaja, ja aivan mahdoton määrä muita.