Jep se hävisi mutta en tiedä minne ?? Kenties sun luokse joka luet tätä nyt. Pitäisi viikonlopuksi siivota oikein kunnon viikonloppusiivouksen.

Koko porukka on tulossa kotiin, olisi kaikkien mukavampi kävellä lattialla, kun ei hiekka narsku jalkojen alla eikä Oonan karvat ole sukkien pohjassa mustanaan.

Mutta ei sitä nyt vielä parane alkaa heilumaan imurin kanssa, vielä on monta päivää perjantaihin. Kuitenkin tuolta pihalta tulee koiran tassujen mukana hiekkaa, ja siitä sitä ainaista karvaa. Tuntuu että Oona on koko vuoden läpehensä karvanajolla, mutta tiiheä musta turkki sillä kuitenkin on, eikä mikään paikka ole ilman karvoja.

Kait se kasvaa tai karvoja ei saa millään pois harjaamalla, imurilla ym. jutskilla mitä olemme kokeilleet. Isäntä pääasiassa harjailee koiran.

Nyt ei sitten tartte huokailla niiden muovikippojen perään. Vein ne lähetytorille ja siellä pysyvät. Näytti jo yksi tupperi menevän, kun istuskelin ja join kahvia ja tietenkin praatailin tutun kanssa joka oli myös siellä kahvilla.

Meillä toi lähetyskirppis on mukava, kun se on kuin kaveri-ystävän tupa. Näin pienessä paikassa on paljon tuttuja. Vanhan työni puolestakin on jäänyt paljon työkavereita ym muita tuttuja joidenka kanssa on mukava rupatella ja parantaa maailmaa !!!

Mikähän tämänpäivän saldo on: kaupassa käynti, apteekista hain koiralle matokuurin, kirpparilla,,,ei ostamassa,,,muuten vain praatailemassa, postissa käynti, jaa siinäkö tämän päivän työt ovat ??? No ei vaiskaan,,,tein ruuan, hm hm tähänkö se loppui, kuntopyörällä polkemista, sängyssä huilailua=jumppaamista ton selän vuoksi.

No onhan tässäkin mennyt aika näin nopsaan, vaikka kortin  korttia ei näytä valmistuvan tänään. Menen kutomaan, että heips teille kaikille !!!