Vaikka kello on vierähtänyt jo näin pitkälle, torstain päivän puolelle. Kirjoittelen vähäsen keskiv. päivän juttuja. Aamulla heräilin jo hyvissä ajoin. Ehdein=viitsein tyhjentää  astiap.koneen, ja täytin sen melkein heti, ja täyteen tuli taas. Mistä  kummasta sitä tiskiä kahdelta ihmiseltä voi kertyä näin paljon? Puhelin hälytti, että muistaisin mennä  parturiiin. Tehtiin pientä uutta luukkia, väriä, raitoja,leikkausta.  Samalla kävin vähän  asioilla. Oli taas inhottava lumipyry, ja melko liukasta. Onneksi on lyhyt matka, ettei tarvinnut ajella kovin kauan. Jotenkin toi uusi lumi teki aivan lumisokeasksi.

Kotipihaan kun pääsin, totesin että onpas taas tullut lunta. Kävin postilaatikolla, ja siellä  oli kirje tullut USASTA, uudet leimasimet, kylläpä tulivat nopeasti tuumailin. Tässä pari kuvaa:

 

    

Kortin väsäilin eilenä.  Leimasin on USASTA. takana oleva metsä on Magnolia luminen metsä, vähän entrailin tein siitä kesämetsän Käytin myös tuota lehtinauhaa, kun sitä on kans kertynyt vähän liikaa, jotenkin en ole siihen oikein tykästynyt. Pitäis vain käyttää enemmän, niin vois syntyä jotakin mukavaa, nimittäin jos päässä jokin idea syttyis !!!!