Viikonloppu oli tosi mukava. Vietimme poikamme 28 v. "juhlia", häneltä aivan tietämäti. Lauantai aamuna miehet menivät sahalle. Sen jälkeen isoveli lähti pikkuveljensä kanssa golfia pelaamaan, vähäsen ihmetteli, mitenkä nyt kun työ on vielä kesken. Sen jälkeen tuli työt tehtyä, taaplasivat laudat.
Sillä välillä naiset panitvat hiat heilumaan, syntyi hieno synttärikakku.

1572533.jpg

Kyllä oli hyvää. Sen jälkeen oli mumman vuoro juhlia (äitienp.) Vauveli antoi minulle kaksi pakettia, hän itse oli kiinnostunut tosi paljon vain nauhoista:

Mitähän sieltä ilmestyi:

1572518.jpg
Ihania ja tarpeellisia tavaroita. Tuo peltipenaali on aivan ihastuttava. Tuolla ylimpänä oikealla on kortti jossa on paljon pikku tarroja. Tulen varmasti käyttämään niitä korttiaskartelussa.
Mutta työtäkin ehdittiin tytön kanssa tekemään:
1572530.jpg

Yhteisvoimin se kävi nopsaan!!!

Välillä leikittiin piilosta, tyttö pani kirjan silmillensä ja potki ja heilutti käsiään, kirja putosi tai ei. Sen piti ottaa hetken päästä silmiltä pois, sen jälkeen iloinen kiljunta kuului, hauskaa oli.
1572526.jpg

Näin meni tosi nopiaan viikonloppu ja sain nauttia pikkuneidistä täysin siemauksin. Ihanaa, kun olen saanut olla mumma jo 5 kk. Kohta olen kahden vauvan mumma (kesäk. puolessa välissä?)