Olin intoa täynnä kun ensimmäistä kertaa kuulin tästä kurssista. Kiva kun Heli järjesti myös täällä päin kurssin. Odotin kuin kuuta nousevaa tätä odotettua päivää., ensimmäinen minulle !! Perjantaina laittelin kelloa soimaa hyvissä ajoin että varmasti ehtisin klo 10.00. MUTTA MITÄ VIELÄ KUN LAUANTAI AAMU KOITTI YllättynytYllättynytHELP HELP..........kellopa ei soinutkaan klo 8.00. Heräsin kuitenkin  9.40 !!!!!!!!!!!!! SIITÄ SEURASI SE ETTÄ ARMOTTOMASTI OLEN MYÖHÄSSÄ. En tiennyt mihinkä ensimmäisenä ryntäisin. Naaman pesulle, purentakisko suusta ulos, huuhtelu, veteen omaan säiliöön. Niin ja jossakin välissä otin korvatulpat pois, nimittäin nukun aina ne korvissani. EI EI se niistä johtunut, etten kuullut !!!!! Seuraavaksi energia juomaa ja sen perään lääkkeet, välillä soitto Helille että tulossa olen. Ai mutta koiralle sapuskaa, pihalle,,,, yritin pukeutua jossakin välissä,,,,,,,,,,,,,suuhun kosteuttavaa lientä,,,,,,,,purskuttelua,,,,,,,,,Jenkki suuhun, silmätippoja,,,,,,,,,,,ja vauhdilla autolle. VOIHAN NENÄ,,,,,,,,,,,,,tankki tyhjä. Nesteelle, jonoa,,,,, ajan  toiseen mittariin,,,,,,,,,,,,,,,pläjäytys,,,,,,,,,,,,,,,,tankki vääärällä puolella,,, käännös, bensaa auton sisuksiin sen verran että varmasti pääsisin S:joelle ja takaisin yhteensä 60 km.

SITTEN MENOKSI !!! HARMI PITKÄN MATKAA VAIN 80 sai ajaa, mutta, mutta,,,,,välillä vauhti nousi 100 ja taas 100 kohdalla 120, Kaupungin rajalla olis pitänyt ajaa 60, minä posottelin jonkin matkaa vielä 80. oli pakko himmata, jos vaikka poliisi tutkaa mun, niin TULIS KALLIS KURSSI !!!!!!!!!!!!!! Melko hyvin pääsin vihreillä koko reitin, ajaen tietenkin vasenta kaistaa josssa oli tilaa päästellä vähäsen yli 50 Viaton

Anttilan parkkipaikalle auto ja siitä kävellen mukamas vauhdilla. Mutta toi oikeatakajalka ja lonkka taas niin kipeitä, ei se vauhti kovin nopsa ollut. Puoli tuntia myöhästyin, harmi, esittelyt ja nimilaput rintaan-osio  oli jo pidetty. Miia selosti jo jotakin vaihetta...........muistanko en muista??? Voimajuomaa piti taa ryypiskellä kun oli niin hontto olo. Korvasin aamiaiseni tolla energia juomalla, ei se häävi ollut.

Mutta toki paljon sain oppia monista asioista, värityksestä eri tavalla, kutistemuovi oli erikoinen, hieno huomata että toi nimi oli paikallaan.

Aika riensi liian kovalla vauhdilla, onneksi Heli oli järjestänyt kahvit+nisut pöytään, että sain jotakin muutakin kuin tuota litkua klutkuttaa , KIITOS HELI !!!! Niin paljon tuli uusia asioita ettei niiden nimiä edes kaikkia muista. Erityisesti mua kiinnosti Cuttlebug Spellbinders + stanssit. Kokeilin ja tein yhden kortin  sitä käyttäen. Toinen juttu mitä kokeilin oli, jossa leimattiin kohojauheella jotakin kuvia valkoiselle paperille, tehtiin erilaisia rinkuloita-leimasimella käyttäen Distress Inkin väreillä, lopuksi eriväriä käyttäen hierottiin

Ranger Inle Blending Tool-laitetta käytettäen. Siitä pidin, että ostin myös työkalut ja värit. Tein niistä kortitkin mutta kovalla kiiruulla lähdin niin nekin unohtuivat pöydälle, Onneksi palasin takaisin kameraa hakema, että sain edes muutaman kuvan.

Kaiken kaikkeaan antoisa kurssi, ei kuin uudestaan, kun HELI VIAN JAKSAA JÄRJESTÄÄ SELLAISEN.

1242559780_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

TÄSSÄ MIIA OPETTAA, TAKANA VASEMMALLA PAPERINAUHAN HELI.

1242559763_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1242559772_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1242566954_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

TÄSSÄ MIIA NÄYTTÄÄ MITENKÄ ÖLJYÄ KÄYTETÄÄN VÄRITYKSESSÄ

 

OMASTA KORTISTANI OTAN JOSKUS KUVAN JA LAITAN SEN ESILLE, HELI SEN LUPASI PALAUTTAA MINULLE PALUUPOSTISSA,,,,JOSKUS !!!!!