Toivottavasti saamme nauttia illan kulttuuriannista. Menemme Kristilliseen teatteriin katsomaan: Isä Camillo ja Peppone. Ainakin telkasta kun olen katsonut, ovat olleet iloisia sekä kantaa ottavia filmejä, siis aiheeltaan. Kun olemme käyneet katsomassa teatterissa ( melkein kaikki) kipaleet ne ovat vetäneet salin täyteen väkeä. Nytkin olen tilannut liput valmiiksi. Siinä on väliaika ja lipun hintaan sisältyy kahvit  +pulla.

Pitäisi tehdä ensi viikoksi pari synttärikorttia ( 65v. ja 60v.), mutta tänään en ehdi ainakaan aloittamaan kortteja. Aihekin on vähän hukassa. Mutta onhan tässä viikonloppu ja ensi viikko puoleen väliin aika.

Olen saanut jotakin ajalliseksi, taas yhdet villasukat ovat valmiina:

Tein 7. veikan langasta, oisko sinisorsa tai sinne päin ???? . Nyt aloitin Punatulkkku langasta pikku tytöille kutomaan. Vanhempi tytöistä kyseli, koska nuo edelliset valmistuvat, koska hänelle ???? On siinä Miksi-kyselyvaiheessa. Noiden kysymysten välissä tuli aina miksi mumma ei ole valmis, kun sukanvartta olin vasta alkanut tekemään, hetken päästä: onko valmis, perään Miksi ei ole valmis !!!!!!! Ihana Ikä !!!

Nyt pitää mennä panemaan ruoka hellalle,  ettei vain tule kiirus.