Innostuin siivoamaan, jopa vaihdoin olkkariin verhot+ liinat. Niin ne koiran karvat, niitä oli joka paikassa, kun on ollut sellanen meno-viikko takana, niin en ole ehtinyt edes näkemään noita karvoja. Hiekan olen tuntenut toffelien alla. Voi mikä määrä mustaa karvaa oli, oikein isoja tolloja. Heitin pari kukkaa pois, olivat siinä rajalla elää-kuolla.
Laittelin olkkarin jouluiseen väriin, kynttilöitä, enkeleitä, joululiinat, ja kaiken lisäksi imuroin sitten joka nurkan, ja vaihdoin ne verhotkin.
Olen tulossa tänne koneelle päin, ajatus oli imuroida loppuun asti tää alakerta. Kuten arvata saatte, jumiuduin koneelle, tarkoitus oli leputtaa selkääni.
Pino kortteja odottaa merkkiä, että voin viedä huomenna kaikki postiin. On niissä kans omat räpellyksensä.
Tuonne ValkoVenäjälle lähetän  vähän myöhemmin ystäväperheillemme, kun he tavallaan viettävät joulua vasta uuden vuoden aikoihin. Ne kortit pitää vielä tehdä.
Tänään posti toi tälläisen veikeän kortin, tosi pirtsakka:
2132839.jpg
Tämä tarkoittaa että mumman ja paapan sekä sedän ovat kutsuttu 1-vuotis synttäreille.
Niin se aika menee, nyt ensimmäinen lastenlapsemme täyttää 1. vuoden.
Tässä on se kynttilä jonka ostin kesällä Oulusta. Tää ns. putki on tehty kynttilä parafiinista ja sen välissä on hedelmän siivuja sekä kukkia ja lehtiä. Varsinainen tuikku-kynttilä palaa omalla lasialustallaan tuolla sisällä.
2132840.jpg

Nämä enkelit ostin tänään, minusta ne olivat vallan ihastuttavia, ja tietenkin heti panin ne esille.
2132843.jpg

2132845.jpg
Näissä ei ole mitään kynttilän paikkaa, vaan tuo valo tulee, kun mulla on kynttilä ton enkelin edessä.
JAHAAA.............nyt loppusiivoukset tekemään.